+385 1 332 5390

Tko smo

Samobor nekretnine d.o.o., sa sjedištem u Samoboru, Gajeva 4a bavi se posredovanjem pri kupoprodaji i iznajmljivanju nekretnina, ispitivanjem tržišta, procjenom prometne vrijednosti nekretnina, te rješavanjem prethodnih pitanja vezanih uz promet nekretnina.
U ponudi imamo nekretnine diljem Republike Hrvatske, pa i u susjednim zemljama, ali većina ponude je s područja Samobora, Zagreba, Jastrebarskog i ostatka Zagrebačke županije.

Dugogodišnje dobro poznavanje predmetnog područja, prostorno-planske dokumentacije, komunalne opremljenosti, te pravaca razvoja i širenja pojedinih zona i naselja bitna su pretpostavka za pružanje kvalitetnih informacija i usluga našim klijentima. Surađujemo s eminentnim pravnicima, geodetima, arhitektima i drugim stručnjacima kako bi našim klijentima pružili što potpuniju i kvalitetniju uslugu. Svojim klijentima pomažemo u odabiru banke kreditora, te realizaciji kredita za kupnju nekretnine. Gotovo dvadeset godišnje iskustvo u poslovanju nekretninama i brojni zadovoljni klijenti naša su najbolja preporuka.

Tvrtka je upisana u registar posrednika, a vlasnik u registar agenata posredovanja u prometu nekretnina koji se vode pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Agencija je članica Burze nekretnina i potpisnica Kodeksa etike poslovanja posrednika u prometu nekretnina.
 
Tvrtka je potpisnik Deklaracije i nositelj Identifikacijskog pečata "ICERTIAS CERTIFIED - Declared Customers Friend" kojim se obvezuje poslovati i ravnati po najvišim standardima poslovanja i odnosa prema klijentima JER MI CIJENIMO SVOJE KUPCE.

Unatoć dugogodišnjoj recesiji tvrtka je već niz godina nositelj visokog AA certifikata bonitetne izvrsnosti

Osnovni podaci:

Naziv: SAMOBOR NEKRETNINE društvo s ograničenom odgovornošću za posredovanje u prometu nekretninama, trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: SAMOBOR NEKRETNINE d.o.o.
Sjedište: Samobor, Gajeva 4a
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Zagreb, Tt-06/414-2 od 20.1.2016.
OIB: 70815307357
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR39 2484008 1103427512
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Članovi uprave: Marijan Lukšić
Br. tel: +385 1 3325 390, 385 91 7555 298
E-mail: mluksic@sanek.hr
Web: www.sanek.hr